Restaurants a la Vall de Ribes

tasta la nostra tradició

A la Vall de Ribes sentim orgull del nostre passat. La nostra història defineix què som avui en dia i la gastronomia en forma part. Per això, quan entris a qualsevol dels restaurants de la Vall de Ribes, a la seva carta hi trobaràs receptes i plats marcats per la tradició, per una matèria primera de qualitat (com abans) i per l’amor infinit, aquell que aporten els artesans al paladar.

Hostal Moliné, Bruguera (Ribes de Freser), Vall de Ribes

Cuina del pirineu

La gastronomia de la vall de Ribes rep molt influència del lloc on és: al bell mig del Pirineu català. La cuina de muntanya predomina als restaurants de Ribes de Freser, Campelles, Vall de Núria, Queralbs, Pardines, Planoles o Toses. La carn de caça, per exemple, és protagonista juntament amb la vedella, perfectament acompanyada dels bolets i les patates de les olles fent xup-xup.

Un viatge pel paladar

A les cuines dels restaurants de la Vall de Ribes s’hi respira tradició. Compromesos amb el passat, els hostalers més professionals t’ofereixen, cadascun d’ells, un viatge diferent per experimentar els gustos de la terra. Pregunta per la canamillana, la sopa de pastors, la sopa de neu o per les daines, pròpies de la Vall de Núria. Buscaves nous sabors?
Hotel-Restaurante Els Caçadors, Ribes de Freser, Vall de Ribes
Hotel Catalunya Park, Ribes de Freser, Vall de Ribes

Mateixa tradició, diversos comensals

Els restaurants de la Vall de Ribes estan preparats per acollir a qualsevol persona que desitgi deixar-se endur pel plaer, siguin quines siguin les seves preferències a l’hora de menjar. La carn no és la única cosa que fem bé, així que si prefereixes opcions vegetarianes, veganes o no pots prendre gluten, no tindrem cap problema en fer-te gaudir d’una experiència gastronòmica de les que fan època.

Matèria primera de qualitat

Menjar a la Vall de Ribes et garanteix fer-ho per la porta gran, perquè tenim cura dels detalls més petits. Les matèries primeres emprades en l’elaboració de les nostres receptes són de gran qualitat, fet que es reflexa al producte final. On menjar? Això ho tries tu, però amb la seguretat de que triïs el què triïs, serà un encert.
Restaurante Can Sart, Ribes de Freser, Vall de Ribes
Restaurante Can Sart, Ribes de Freser, Vall de Ribes

I per acompanyar…

Prova a sucar un tros de pa recent fet en una salsa que ha estat fent xup-xup durant hores i hores. És el paradís. I és que la gastronomia de la Vall de Ribes té molts matisos i punts forts: formatges com el mató, embotits, mel de producció limitada, crema catalana, flam, iogurt… acompanyants de luxe als plats de qualsevol de les nostres cartes.

Restaurants familiars

És un dels secrets de l’èxit de les nostres cuines: els restaurants conserven el caràcter familiar tant característic del pas del temps. No s’ha perdut res, és per això que als plats que surten de les cuines dels nostres locals no hi falta ni una engruna de sabor. Experimenta, assaboreix i gaudeix: has vingut a la Vall de Ribes a descansar i a deixar-te endur. No coneixem enlloc millor per gaudir que a la vora d’una taula amb vistes a la muntanya i una copa de vi a la mà, degustant l’espera d’un plat que, de ben segur, serà inoblidable.
Restaurante Ca L'Anna, Ventolà (Ribes de Freser), Vall de Ribes

Tria on tastar-nos:

Hotel Vall de Núria

La Tintorería

Ve de Gust

Can Casanova

Angelats Hotel

Catalunya Park

Sant Antoni

Els Caçadors

Porta de Núria

Hostal Moliné

Catalunya

Ca l’Anna

Can Sart