Restaurants a la Vall de Ribes

assaboreix la nostra tradició

A la Vall de Ribes estem orgullosos del nostre passat. La nostra història defineix el que som avui dia, i la gastronomia en forma part. Per això, quan entres a qualsevol dels restaurants de la Vall de Ribes, a la seva carta trobaràs receptes i plats marcats per la tradició, per una matèria primera de qualitat (com antany) i per l’afecte infinit, aquell que aporten els artesans del paladar.

Hostal Moliné, Bruguera (Ribes de Freser), Vall de Ribes

Cuina del pirineu

La gastronomia de la Vall de Ribes està molt influenciada pel lloc on s’assenta: al bell mig del Pirineu català. Cuina de muntanya és el que predomina als restaurants de Ribes de Freser, Campelles, Vall de Núria, Queralbs, Pardines, Planoles o Toses. La carn de caça, per exemple, és protagonista al costat de la  vedella, veient-se perfectament acompanyades de bolets i de patates als fogons a foc lent.

Un viatge per al paladar

A les cuines dels restaurants de la Vall de Ribes es respira tradició. Compromesos amb el passat, els hostalers més professionals t’ofereixen cadascun un viatge diferent on experimentar per tu mateix els sabors de la terra. Pregunta per la canamillana, per la sopa de pastors, per la de neu o per unes pastes seques i aromàtiques, anomenades daines, pròpies de la Vall de Núria. Cerques sabor?

Hotel-Restaurante Els Caçadors, Ribes de Freser, Vall de Ribes
Hotel Catalunya Park, Ribes de Freser, Vall de Ribes

Mateixa tradició, diferents comensals

Els restaurants de la Vall de Ribes es troben preparats per acollir a qualsevol que vulgui donar-se el plaer, siguin quines siguin les seves preferències a l’hora de dinar. La carn no és l’única cosa que fan bé, de manera que si ets vegetarià, vegà o no pots menjar comer gluten, no trobaràs cap problema per gaudir d’una experiència gastronòmica de les que marquen època.

Materia primera de qualitat

Menjar a la Vall de Ribes et garanteix fer-ho de valent, perquè es cuida fins el més petit detall . Les primeres matèries emprades en l’elaboració de les nostres receptes són de gran qualitat, fet que es veu reflectit en el producte final. On menjar? Això ho decideixes tu, però amb la seguretat que triïs el que triïs, serà tot un encert.

Restaurante Can Sart, Ribes de Freser, Vall de Ribes
Restaurante Can Sart, Ribes de Freser, Vall de Ribes

I pER acompaNYAR…

Prova de mullar un tros de pa acabat de fer en una salsa que ha estat bullint a foc lent en una gran olla durant hores i hores. És el paradís. I és que la gastronomia de la Vall de Ribes té molts matisos i punts forts: formatges com el mató, embotits, mel de producció limitada, crema catalana, flan, iogurt… Acompanyants de luxe als plats de qualsevol de les nostres cartes.

Restaurants familiars

És un dels secrets de l’èxit de les nostres cuines: els restaurants continuen conservant aquest caràcter familiar tan característic d’abans. No s’ha perdut absolutament res, de manera que en els plats que surten de les cuines d’aquests locals no hi falta gens ni mica. Asaboreix , experimenta, i gaudeix disfruta: has vingut a la Vall de Ribes a descansar ia deixar-te emportar, i no coneixem millor lloc per això que assegut en una taula amb vistes a la muntanya amb una copa de negre a la mà, degustant l’espera d’un plat que sembla, sens dubte, inoblidable. 

Restaurante Ca L'Anna, Ventolà (Ribes de Freser), Vall de Ribes

escoge donde probarnos

La Santa Restaurant

Hotel Vall de Núria

La Tintorería

ve de Gust

Can Casanova

Catalunya Park

Sant Antoni

Els Caçadors

Porta de Núria

Hostal Moliné

Terralta

Catalunya

Prats

Ca l’Anna

Can Sart

X