Vall de Núria


 

L’estació de muntanya de Vall de Núria es troba situada dins del Pirineu Oriental a 1964 m d’altitud,dominant un dels punts més elevats de la Vall de Ribes.

Durant els mesos d’hivern,els amants de l’esquí podran practicar aquest esport en una de les 11 pistes habilitades de les quals 3 són verdes, 3 blaves, 3 vermelles, 2 negres i 1 snowpark en total més de 7 km. esquiables. A part, tindran una gran varietat d’activitats per a totes les edats, grups i famílies.

Per altra banda, durant els mesos d’estiu també s’hi pot gaudir de diferents activitats com són el parc lúdic, barques, ponis i també fer senderisme, molt important a la Vall ja que esta envoltada d’alts cims com són el Puigmal, Pic de Segre, Finestrelles, Eina, NouFonts, NouCreus, FontNegre i Pic de l’Àliga, tots ells formant l’anomenada Olla de Núria.

La única via d’accés fins a la Vall és el tren cremallera: un tren singular amb 12,49 Km. des de Ribes de Freser a Núria,7 del quals són amb tracció de cremallera amb un 15% de desnivell màxim.

WEB