Vall de Núria


 

L’estació de muntanya de Vall de Núria es troba situada dins del Pirineu Oriental a 1964 m d’altitud,dominant un dels punts més elevats de la Vall de Ribes .

Durant els mesos d’hivern ,els amants de l’esquí podran practicar aquest esport en una de les 11 pistes habilitades de les quals 3 són verdes,3 blaves,3 vermelles , 2 negres i 1 snowpark en total més de 7 km. esquiables. A part , tindran una gran varietat d’activitats per a totes les edats, grups i famílies.

Per altra banda, durant els mesos d’estiu també s’hi pot gaudir de diferents activitats com són el parc lúdic , barques,ponis… i també fer senderisme, molt important a la Vall ja que esta envoltada d’alts cims com són el Puigmal, Pic de Segre, Finestrelles, Eina, NouFonts, NouCreus, FontNegre i Pic de l’Àliga…tots ells formant l’anomenada OLLA DE NÚRIA.

La única via d’accés fins a la Vall és el tren cremallera: un tren singular amb 12,49 Km. des de Ribes de Freser a Núria ,7 del quals són amb tracció de cremallera amb un 15% de desnivell màxim.

WEB
X