Hotels a la Vall de Ribes

Passa la nit sota aquest cel, tapat al llit d’un dels hotels de la Vall de Ribes, i desitjaràs que no torni el sol. Privacitat i comoditat van de la mà per oferir-te espais amplis i íntims on poder descansar com marquen els slow days.

Hotel Catalunya, Ribes de Freser, Vall de Ribes

Quan et deixes endur

Per això tries un hotel: per tenir-ho tot preparat. Que estiguin pendents de tu i, alhora, tenir intimitat. Als hotels de la Vall de Ribes és molt fàcil deixar-se endur, i és just el que volem que facis si et decideixes a provar alguna de les encantadores habitacions. Tu només preocupa’t de planificar bé els teus slow days en aquest racó del Pirineu català; la resta és cosa nostra.

Hotels amb encant al Pirineu català

La natura, el cel, els paisatges i el més absolut dels silencis en caure la nit fan dels hotels de la Vall de Ribes una oferta difícil de rebutjar. A la teva habitació, totes les prestacions i comoditats possibles: lavabo amb dutxa o banyera, electricitat, llit gran, armari…i a fora, un entorn senzillament escandalós. Passeja, fes esport, medita, menja a algun dels nostres restaurants…i després ves a descansar a l’habitació: qualsevol moment és bo per descansar en una destinació com aquesta.

Hotel Terralta, El Baell (Campelles), Vall de Ribes
Hotel 9 Sant Antoni, Ribes de Freser, Vall de Ribes

Privacitat, comoditat i zero preocupacions

La diferència entre allotjar-se en un hotel a la Vall de Ribes o en alguna altra tipologia d’establiment resideix en la combinació d’aquestes tres coses. En una habitació tindràs màxima privacitat, però amb la seguretat afegida de tenir una recepció amb personal disposat a atendre’t amb un somriure. No ho dubtis: si vols fer que el teu allotjament sigui un dels atractius principals del teu còmode viatge, reserva el teu hotel i experimenta la meravellosa sensació de despreocupar-te de tot.

L’esmorzar sí és important

Quan viatges i t’allotges en un hotel, en què et fixes? Estem segurs que l’esmorzar no l’oblides. Els esmorzars a aquests hotels amb encant són, de llarg, la millor manera de començar el dia. Productes de la terra, vistes a la muntanya i el cos descansat després d’haver passat una nit sencera sota el més estricte dels silencis: com pots no començar bé cada nou slow day a la Vall?

Hotel Rural-Spa Resguard dels Vents, Ribes de Freser, Vall de Ribes
Hotel Rural-Spa Resguard dels Vents, Ribes de Freser, Vall de Ribes

Proposta gastronòmica

Alguns hotels de la Vall de Ribes disposen de restaurant propi. Imagina’t la situació: et lleves, esmorzes, surts a recórrer alguna ruta de senderisme de 8km, tornes pel mateix camí i per satisfer els desitjos del teu estómac, degustes l’especialitat gastronòmica del restaurant de l’hotel. En acabar, amb la panxa plena i una enorme satisfacció, no et vindrà de gust res més que…sí, ho has endevinat: fer una migdiada. De la taula al llit; així de senzill.

Hotel-Restaurante Els Caçadors, Ribes de Freser, Vall de Ribes

Allotjaments alternatius als hotels a la Vall de Ribes

Hi ha viatgers que prefereixen altres coses diferents als hotels. Ho sabem, i a la Vall de Ribes no és cap problema. En absolut: disposem de tots tipus d’establiments al llarg de Ribes de Freser, Campelles, Pardines, Planoles, Toses, Vall de Núria i Queralbs. Són aquests:

Es complicat escollir, però…

9 Sant Antoni

Catalunya

Catalunya Park

Els Caçadors

Sant Antoni

Hotel Vall de Núria

Angelats Hotel

Prats

Resguard dels Vents

Terralta