Hotels a la Vall de Ribes

Ho agrairàs. Des del primer instant, a més a més. Des del moment que posis peu a l’establiment: els hotels de la Vall de Ribes són el teu millor aliat si busques la màxima comoditat durant la teva visita. Tot llest, tot preparat, tot disposat perquè gaudeixis en gran part del teu viatge a aquest conjunt de pobles plens d’història, tradició i encant natural.

Hotel Catalunya, Ribes de Freser, Vall de Ribes

quan et deixes emportar

A això vas a un hotel: a tenir-ho tot a punt. Que estiguin pendents de tu  i alhora, a tenir intimitat. Als hotels de la Vall de Ribes és molt fàcil deixar-se emportar, i és just el que volem que facis si et decideixes a provar alguna de les encantadores habitacions. Tu preocupa’t de planificar bé els teus slow days en aquest racó del pirineu català; la resta és cosa nostra.

Hotels amb encant al pirineu català

La natura, el cel, els paisatges i el més absolut silenci al caure la nit fan dels hotels a la Vall de Ribes una oferta difícil de rebutjar. A la teva habitació, totes les prestacions i comoditats possibles: bany amb dutxa o banyera, electricitat, llit de grans dimensions, armari… I fora, un entorn senzillament escandalós. Passeja, fes esport, medita, menja en algun dels nostres restaurants… I després vés-te a reposar a l’habitació: qualsevol moment és bo per descansar en una destinació com aquesta.

Hotel Terralta, El Baell (Campelles), Vall de Ribes
Hotel 9 Sant Antoni, Ribes de Freser, Vall de Ribes

Privacitat, comoditat i zero preocupacions

La diferència entre allotjar-se a un hotel a la Vall de Ribes oa un altre tipus d’establiment rau en la combinació d’aquestes tres coses. A la teva habitació tindràs màxima privadesa, però amb la seguretat afegida que si necessites qualsevol cosa, després de la recepció hi haurà una persona disposada a atendre’t amb un càlid somriure. No ho dubtis: si vols fer del teu allotjament un dels atractius principals del teu còmode viatge, reserva en un hotel i experimenta la meravellosa sensació de despreocupar – te de tot.

l' esmorzar sí que importa

Quan viatges i t’allotges en un hotel, en què et fixes? Estem segurs que l’esmorzar no s’ho passes per alt. Doncs bé: els esmorzars en aquests hotels amb encant són, de llarg, la millor manera de començar cada dia. Productes de la terra, vistes a la muntanya i el cos descansat després d’haver passat una nit sencera sumit en el complet silenci: com no arrancaràs imponent cada nou slow day a la Vall?

Hotel Rural-Spa Resguard dels Vents, Ribes de Freser, Vall de Ribes
Hotel Rural-Spa Resguard dels Vents, Ribes de Freser, Vall de Ribes

Proposta gastronòmica

Alguns hotels de la Vall de Ribes tenenon el seu propi restaurant. Dit això, situació: albes, esmorzars, surts a recórrer una ruta de senderisme de 8 km, tornes pel mateix camí i per satisfer la trucada del teu estómac, degustes l’especialitat gastronòmica del restaurant del teu hotel. En acabar, amb la panxa plena i una enrome satisfacció, no et vindrà de gust una altra cosa que… Sí, ho has endevinat: dormir una migdiada. De la taula al llit; així de senzill.

Hotel-Restaurante Els Caçadors, Ribes de Freser, Vall de Ribes

Allotjaments alternatius als hotels a Vall de Ribes

Hi ha viatgers que prefereixen una altra cosa diferent dels hotels. Ho sabem, i a la Vall de Ribes això no és cap problema. En absolut: comptem amb tota mena d’establiments de Ribes de Freser, Campelles, Pardines, Planoles, Toses, Vall de Núria i Queralbs. Són aquests:

és complicat triar, però…

9 Sant Antoni

Catalunya

Catalunya Park

Els Caçadors

Sant Antoni

Hotel Vall de Núria

Angelats Hotel

Prats

Resguard dels Vents

Terralta

X