Càmpings a la Vall de Ribes

Qui no ho ha provat no té idea de què es perd. Els amants del càmping ho saben, nosaltres ho sabem i ara tu també ho saps: acampar a la muntanya, sota les estrelles, envoltat d’una naturalesa d’aquest calibre és una experiència que s’ha de viure, com a mínim, un cop a la vida de tan enriquidora i plaent que és. Per què no fer-ho durant el teu viatge a aquest petit paradís? Et presentem els càmpings a la Vall de Ribes

Camping Vall de Ribes, Ribes de Freser, Vall de Ribes

Dorm sota l’atenta mirada de les estrelles

Per molta soledat que sentis a la teva tenda de campanya, si véns de càmping a la Vall de Ribes mai dormiràs sol. Et parlem d’estrelles del cel, les tindràs més a prop que mai en acampar a una cota propera als 2 km. Elles seran el complement perfecte a la lluna, mentre somies en un nou dia.

Fusiona’t amb la natura

Acampar a Ribes de Freser, Queralbs, Vall de Núria o qualsevol de les poblacions que formen part de la Vall de Ribes és la millor manera de fusionar-te amb l’entorn, de sentir-te part d’ell. Dormir a uns metres del riu d’aigua quasi pura és un regal i encara més si hi afegim la sortida del sol que t’espera a l’altra banda de la cremallera que tanca la teva tenda o la porta que resguarda el teu bungalow. Si t’ho muntes bé, el càmping és una autèntica meravella.

Camping Can Fosses, Planoles, Vall de Ribes
Camping Can Fosses, Planoles, Vall de Ribes

Moltes opcions

Depenent de quan, així com de la companyia, podria ser que t’interessés quelcom més íntim. Què et semblaria gaudir d’una cabana amb encant al bell mig de la muntanya? O, si véns amb nens, alguna cosa que els diverteixi. En tot cas, com veuries el fet de venir a un càmping que tingués piscina? Tot és possible als càmpings de la Vall de Ribes.

No falta de res

Anar de càmping, com acabem de veure, no és sinònim de precarietat: ni molt menys! Si acampes pots fer-ho en estil minimalista (una bossa, una tenda i poc més) o, si ja ets un clàssic de l’acampada, portar-te la teva furgoneta o caravana amb tot luxe de comoditats addicionals. Decideixis allò que decideixis, tingues una cosa ben clara: no et faltarà de res. Els càmpings de la Vall de Ribes es troben totalment equipats amb tot allò que puguis necessitar durant la teva estada: WiFi, aigua calenta, lavabos, dutxes, farmaciola..De tot!

Camping Vall de Ribes, Ribes de Freser, Vall de Ribes
Camping Can Fosses, Planoles, Vall de Ribes

Ideal per a família o amics

Si ets un habitual, ja saps que els càmpings són molt més divertits si els comparteixes amb gent. Per això, si has de venir a la Vall de Ribes en família o amics, no ho dubtis. Si viatges amb la teva parella cercant romanticisme, una cabana al bell mig de la natura podria ser la cirereta del pastís, així que fes un cop d’ull als càmpings que et proposem més avall. Els bons moments, les històries, anècdotes i experiències en un paradís natural com aquest, si són en companyia, encara millor.

Hotel-Restaurante Els Caçadors, Ribes de Freser, Vall de Ribes

Allotjaments alternatius als càmpings a la Vall de Ribes

Estàs buscant un extra de comoditat que no et pot donar un càmping? Si vols venir però trobes a faltar un lavabo privat, un llit amb un bon matalàs, un bon esmorzar buffet o un espai més gran per descansar després d’un dia d’activitats a la Vall, et proposem les següents alternatives, cadascuna amb unes característiques particulars: 

Natura, diversió, (els nostres) estels…

Can Fosses

Vall de Ribes