Càmpings a la Vall de Ribes

Qui no ho ha provat no té ni idea del que es perd. Els amants del càmping ho saben, nosaltres ho sabem i ara ho saps tu: acampar a la muntanya, sota les estrelles, envoltat d’una naturalesa d’aquest calibre és una experiència que cal viure com a mínim una vegada a la vida de l’enriquidora i plaent que és. Per què no fer-ho al teu viatge a aquest petit paradís? Et presentem els càmpings de la Vall de Ribes.

Camping Vall de Ribes, Ribes de Freser, Vall de Ribes

Dorm sota l'atenta mirada de les estrelles

Per molt sol que estiguis a la teva tenda de campanya, si te’n vens de càmping a la Vall de Ribes mai dormiràs sol. Et parlem de les estrelles del cel, que les tindràs més a prop que mai en acampar a una cota propera als 2 km. Elles seran el complement perfecte de la lluna, propietària i senyora del cel mentre somnies amb un nou dia.

Fusiona't amb la natura

Fer càmping a Ribes de Freser, Queralbs, Vall de Núria o qualsevol de les poblacions que formen part de la Vall de Ribes és la millor manera de barrejar-te amb l’entorn, de sentir-te’n part. Dormir a uns metres d’un riu d’aigua pràcticament pura és un regal, per no parlar de l’alba que t’espera a l’altra banda de la cremallera que tanca la botiga o de la porta que protegeix el teu bungalou. Si t’ho saps muntar bé, el càmping és una autèntica meravella.

Camping Can Fosses, Planoles, Vall de Ribes
Camping Can Fosses, Planoles, Vall de Ribes

Moltes opcions

Depenent de quan, així com de la companyia, podria ser que t’interessés una mica més íntim. Què et semblaria gaudir d’una cabana amb encant al mig de la muntanya? O si vens amb nens, una cosa que els diverteixi. En aquest cas, com veuries venir a un càmping que tingués piscina? Tot és possible als càmpings de la Vall de Ribes.

No falta res

Anar de càmping, com acabem de veure, no és sinònim de precarietat: ni de bon tros! Si acampes pots fer-ho en pla minimalista (amb una motxilla, una botiga i poca cosa més) o, si ja ets un clàssic en això de l’acampada, portar-te la teva furgoneta o caravana amb tot luxe de comoditats addicionals. Però decideixis el que decideixis tingues una cosa clara: no et faltarà de res. Els càmpings de la Vall de Ribes es troben totalment equipats amb tot el que puguis necessitar durant la teva estada: WiFi, aigua calenta, banys, dutxes, farmaciola… TO-T!

Camping Vall de Ribes, Ribes de Freser, Vall de Ribes
Camping Can Fosses, Planoles, Vall de Ribes

Ideal pER a famÍLIES O amiCS

Si ets un habitual, ja saps que els càmpings són molt més divertits si els comparteixes amb gent. Per això, si vindràs a la Vall de Ribes amb la teva família o amics, ni t’ho plantegis. Si viatges amb la teva parella a la recerca de romanticisme, una cabana a la meitat de la natura podria ser la cirereta del pastís, així que fa una ullada als càmpings que et llistes més avall. Els bons moments, les històries, les anècdotes i les experiències en un paradís natural com aquest, si són en companyia, millor.

Hotel-Restaurante Els Caçadors, Ribes de Freser, Vall de Ribes

Allotjaments alternatius als càmpings a la Vall de Ribes

¿Busques un plus de comoditat que no et pot donar un càmping? Si et veus aquí i trobes a faltar una cambra de bany privada, un llit amb un bon matalàs, un bon esmorzar buffet o un espai més gran per descansar després d’un llarg dia d’activitats a la Vall, et proposem les alternatives següents, cadascuna amb unes característiques particulars:

Natura, diversió, (les nostres) estrelles…

Vall de Ribes

Can Fosses

X