Albergs a la Vall de Ribes

Gaudeix del teu viatge a aquest paradís pirinenc compartint el teu allotjament amb altres viatgers que busquen el mateix que tu: conèixer gent interessant que sap què vol, respirar aire pur, dormir compartint habitació i el plaer de la companyia. Els albergs a la Vall de Ribes t’esperen, totalment preparats perquè visquis una experiència rústica d’alçada.

Albergue Roques Blanques, Ribes de Freser, Vall de Ribes

Coneix altres viatgers

Als albergs de la Vall de Ribes compartiràs habitació i bany amb altres viatgers. Tindràs oportunitat de conèixer-los i d’escoltar les seves històries mentre gaudiu conjuntament d’un contundent esmorzar amb què arrencar bé el dia. Podreu, fins i tot,n los albergues de la Vall de Ribes compartirás habitación y baño con otros viajeros. Tendrás oportunidad de conocerles y de escuchar sus historias mientras disfrutáis conjuntamente de un contundente desayuno con el que arrancar bien el día. Podréis, incluso, fer plans junts i descobrir els eterns encants de la Vall de Ribes en companyia de gent afí a tu. Si ets dels que socialitzen sense cap problema, un alberg és la teva millor opció.

Sent l' acollida

Aquells que prefereixen allotjar-se a albergs coneixen perfectament la màgia de compartir el viatjar.  I és que et sentiràs acollit en tot moment, fins i tot quan estiguis fent alguna activitat per l’entorn rural de la Vall. No trigaràs res a sentir-te part de la família que forma el personal de l´alberg amb la resta de viatgers. Imagina la reconfortant sensació quan te’n vagis a dormir, envoltat de gent amb uns gustos tan similars als teus!

Albergue Roques Blanques, Ribes de Freser, Vall de Ribes
Albergue Roques Blanques, Ribes de Freser, Vall de Ribes

PER ALS AMANTS DEL senderismE

Els albergs són per descansar. Per fer nit, esmorzar si hi ha oferta de restauració, socialitzar (només si et ve de gust) i poca cosa més. Per què? Perquè és un mitjà fantàstic per  dormir A la muntanya i gaudir de tots els seus atributs. Quan es fa de dia, els alberguistes emprenen la marxa i es llancen al camí. Pregunta al teu alberg per les rutes de senderisme més boniques que passin a prop i dóna’t el plaer de recórrer a peu quilòmetres plens de flors, aromes, colors i naturalesa d’allò més exuberant.

¿Veniu en grup?

¿Un grup gran? Us ho passareu de por: quedeu-vos en un dels albergs de la Vall de Ribes i dormiu tots a la mateixa habitació. Compartiu lliteres, descanseu en companyia i empreneu la marxa l’endemà sentint-vos més a prop que mai els uns dels altres: els albergs uneixen! Grups grans, petits… És el bo dels albergs: compten amb una gran capacitat d’acollida, per la qual cosa no caldrà que us separeu en diferents allotjaments vingueu els que vingueu.

Albergue Roques Blanques, Ribes de Freser, Vall de Ribes
Albergue Roques Blanques, Ribes de Freser, Vall de Ribes

Albergs per a totes les butxaques

Coneixes gent, dorms en un ambient molt rústic, comparteixes experiències… Però encara no hem parlat d’aquest factor important: el preu és molt més econòmic que quan t’allotges en un hotel o en un hostal. En un alberg, a més, comptes amb molts al·licients. Fa el salt si no ho has provat encara; la Vall de Ribes és el millor lloc per estrenar – te  a un allotjament d’aquestes característiques.

Hotel-Restaurante Els Caçadors, Ribes de Freser, Vall de Ribes

Allotjaments alternatius als albergs a la Vall de Ribes

Si això de compartir habitació o bany no t’agrada molt o prefereixes més intimitat en termes generals, què tal si fas una ullada als altres tipus d’allotjament que tenim disponibles en aquesta zona del Ripollès? Tots ells tenen l’atractiu atribut d’estar envoltats d’una atmosfera natural encantadora, un dels punts forts de la Vall de Ribes. Com et ve de gust gaudir d’aquest destí sensacional al mig del Pirineu català?

Una opció jove i de qualitat…

Cal Nuri

Roques Blanques

X