Albergs a la Vall de Ribes

Gaudeix del teu viatge a aquest paradís del Pirineu català compartint allotjament amb altres viatgers que volen el mateix que tu: conèixer gent interessant que sap què vol, respirar aire pur, dormir compartint habitació i el plaer de la companyia. Els albergs de la Vall de Ribes t’esperen, totalment preparats perquè visquis una experiència rural d’altes volades.

Albergue Roques Blanques, Ribes de Freser, Vall de Ribes

Coneix a altres viatgers

Als albergs de la Vall de Ribes hi compartiràs habitació i serveis amb altres viatgers. Tindràs l’oportunitat de conèixer-los i d’escoltar les seves històries mentre gaudiu d’un contundent esmorzar per començar el dia. Podreu, fins i tot, fer plans junts i descobrir els eterns encants de la Vall de Ribes en companyia de gent amb els teus gustos. Si ets dels que socialitzen sense problemes, un alberg és la teva millor opció.

Sent l’acollida

Qui prefereix allotjar-se en albergs ja coneix perfectament la màgia de compartir mentre es viatja. I és que et sentiràs acollit en tot moment, fins i tot mentre estiguis realitzant alguna activitat per l’entorn rural de la Vall. No trigaràs gaire a sentir-te part de la família que formen els treballadors de l’alberg amb la resta de viatgers. Imagina’t la sensació d’anar a dormir envoltat de gent amb les teves mateixes aficions!

Albergue Roques Blanques, Ribes de Freser, Vall de Ribes
Albergue Roques Blanques, Ribes de Freser, Vall de Ribes

Per a amants del senderisme

Els albergs són per descansar. Per fer nit, esmorzar si hi ha oferta, socialitzar (només si vols) i poc més. Per què? Perquè és un forma fantàstica de dormir a la muntanya i gaudir de tots els seus atributs. Quan surt el sol, la gent dels albergs comencen la seva ruta i es preparen per devorar quilòmetres. Pregunta al teu alberg per les rutes de senderisme més boniques de la zona i comença a caminar pels camins plens de flors, aromes, colors i natura d’allò més exuberant.

Veniu en grup?

Sereu un grup gran? Us ho passareu genial: quedeu-vos en un dels albergs de la Vall de Ribes i dormiu tots en una mateixa habitació. Compartiu lliteres, descanseu en companyia i empreneu els camins al proper dia sentint-vos més a prop que mai els uns dels altres: els albergs en grup uneixen! Grups grans, petits…és el millor dels albergs: disposen d’una gran capacitat d’acollida, així que no farà falta que us repartiu per diferents allotjaments quan vingueu.
Albergue Roques Blanques, Ribes de Freser, Vall de Ribes
Albergue Roques Blanques, Ribes de Freser, Vall de Ribes

Albergs per a totes les butxaques

Coneixes gent, dorms en un ambient molt rústic, comparteixes experiències…però encara no hem parlat d’un factor important: el preu és molt més econòmic que quan t’allotges a un hotel o un hostal. A un alberg, a més, disposes de molts al·licients. Fes el salt si encara no ho has provat; la Vall de Ribes és el millor lloc per estrenar-se a un allotjament d’aquestes característiques.

Hotel-Restaurante Els Caçadors, Ribes de Freser, Vall de Ribes

Allotjaments alternatius als abergs a la Vall de Ribes

Si això de compartir habitació o serveis no t’agrada gaire o busques més intimitat en termes generals, per què no fas un cop d’ull a les altres tipologies d’allotjament que tenim disponibles a aquesta zona del Ripollés? Tots ells disposen de l’atractiu atribut d’estar envoltats en una atmosfera natural encantadora, un dels punts forts de la Vall de Ribes. Com vols gaudir d’aquesta destinació al bell mig del Pirineu català?

Una opció jove i de qualitat

Cal Nuri

Roques Blanques