Dormir a la Vall de Ribes

Quan l’últim és el millor moment del dia

Es parla molt sobre els plaers del dia al Pirineu català i molt poc de la qualitat de descans que s’hi troba en una atmosfera com aquesta, on predomina l’ambient rural i la màgia. Dormir a la Vall de Ribes no es fa per necessitat, és un privilegi. Pocs cops tindràs l’oportunitat de passar una nit sota un cel com el nostre. Allà on t’allotgis, molt bona nit.

Hotel Rural-Spa Resguard dels Vents, Ribes de Freser, Vall de Ribes

Dorm en un hotel

Tens múltiples opcions d’allotjament a la Vall de Ribes, començant per un hotel. Tot un clàssic: un hotelet de muntanya amb totes les comoditats i atencions, un ambient familiar i una habitació amb tot l’equipament. Com a casa? Res d’això: molt millor. Tant, que no voldràs tornar a casa. Fes el check in i disposa’t a esprémer  al màxim els dies que passis a la Vall, començant per un bon esmorzar.

Dorm en un hostal

Una opció més discreta; un ambient més acollidor. Els hostals rurals de la Vall de Ribes conserven la màgia i l’encant dels establiments petits, però amb la sensació afegida de la immensitat de l’entorn on s’ubiquen. Deixa l’equipatge, acomoda’t i sent el caliu d’un allotjament on tot es fa amb cura i estima.
Hostal Moliné, Bruguera (Ribes de Freser), Vall de Ribes
Albergue Roques Blanques, Ribes de Freser, Vall de Ribes

Dorm en un alberg

Passa les nits que estiguis a la Vall de Ribes en un alberg i no et perdis la sensació de gaudir de la nit en un establiment dissenyat per aquels que volen més per menys. Comparteix, coneix gent i emporta’t experiències increïbles amb altres viatgers que arriben a la Vall de Ribes buscant els slow days. Pot ser que, fins i tot, facis plans amb els nous amics: la Vall també es gaudeix en companyia.

Dorm en un càmping

Per als viatgers que “s’ho tallen i s’ho cusen”. Tria lloc, planta la teva tenda i fusiona’t amb la natura. Sent l’emoció de passar la nit al resguard de la teva llar improvisada sabent que et trobes envoltat per un dels paisatges més impressionants de tot el Pirineu català. És la màgia del càmping: tria’n el teu i viu una experiència sota les estrelles que perdurarà durant anys.

Camping Vall de Ribes, Ribes de Freser, Vall de Ribes
Mas Can Janpere, Pardines, Vall de Ribes

Turisme rural i apartaments

La Vall de Ribes també disposa d’un gran ventall de cases rurals on poder descansar entre un dia i un altre. Cases rurals, per cert, totalment equipades, de totes mides i per a tots els gustos i butxaques. Si vols sentir-te un local més durant uns dies, fes un cop d’ull a les cases rurals o apartaments disponibles i gaudeix l’estada a la Vall de Ribes al teu ritme, amb tota la privacitat.

X