Via Ferrada a la Vall de Ribes

Segura. Divertida. Espectacular

La Via Ferrata és un altre mitjà excel·lent per gaudir del patrimoni natural de la Vall de Ribes. Si busques una activitat que et permeti gaudir de la natura, fer exercici i saltar-te el guió al que estàs acostumat al teu dia a dia, fes un ull a la Via Ferrata que et proposem a continuació.

Via Ferrada, Vall de Ribes

VIa Ferrata a Ribes de Freser

A la Vall de Ribes només hi ha Via Ferrata, a Ribes de Freser. En una zona volcànica, cap a un granòfir,  es troba un corriol que podràs recórrer durant un parell d’hores. És de dificultat baixa, per si encara no tens cap experiència podràs amb ell fàcilment, gaudint en tot moment del camí. I no et preocupis pel risc: encara que sembli perillosa, una Via Ferrata sempre està dissenyada de manera que es garanteixi la teva seguretat.

La seguretat a les vies Ferrates

No només la Via Ferrada de la Vall de Ribes, sinó totes les que existeixen: es tracta de senders perfectament senyalitzats i equipats, de manera que no corris cap risc. Aquests itineraris es troben plens d’esglaons, clavilles, passamans, claus, cadenes, ponts penjants… Tot tipus de materials estratègicament col·locats i distribuïts perquè completis el recorregut sense cap problema.

Via Ferrada, Vall de Ribes
Via Ferrada, Vall de Ribes

PERQUÈ FER Una VIa FerraDa A la Vall de Ribes

Suposem que ho saps però si no, allà anem: el patrimoni natural de la Vall de Ribes és un dels nostres atractius més grans. N’estem molt orgullosos i ens agrada gaudir-ne no només amb la mirada a través dels paisatges, sinó també amb activitats d’aventura com aquesta. Plans en què l’aire pur no deixi d’omplir els nostres pulmons, fent-nos sentir més vius que mai. I això és justament el que ofereix la nostra Via Ferrata: t’animes a recórrer-la?

Un recorregut de gran valor paisatgístic

Si ets d’aquells que triguen molt a oblidar un paisatge quan l’impressiona, espera a tastar la Via Ferrata que es troba a Ribes de Freser. Són dues hores de màgia. 120 minuts perquè gaudeixis no només del plaer de fer un recorregut excepcional sobre granòfir volcànic, sinó també del de contemplar-ne unes vistes de fabula cada vegada que aixequis el cap. Colors, flors, arbres, el riu, el capvespre… qui et pot donar més?

Via Ferrada, Vall de Ribes
Via Ferrada, Vall de Ribes

Sol, en família o amb amics

Fes aquesta Via Ferrata vinguis com vinguis a la Vall de Ribes. En ser de nivell baix la poden completar fins als més petits, per la qual cosa si et portes els teus fills a un retir de slow days en aquesta zona del pirineu català ells també es podran beneficiar d’aquest peculiar itinerari. També el pots completar sol, amb la teva parella o amb amics; és un recorregut amb el que trauràs partit facis com ho facis. Què tries?

Activitas similars a la Via Ferrata a la Vall de Ribes

Ribes de Freser, Campelles, Toses, Queralbs, Planoles, Pardines o la Vall de Núria; són els termes que formen part de la Vall de Ribes, destí idoni per gaudir sense presses dels millors plaers de la vida. Et proposem aquests plans, alternatius però relacionats amb la Via Ferrata, perquè t’enduguis un grat record del teu pas per la vall:

X