Cos & ànima a la Vall de Ribes

Respira: enlloc millor?

Hi ha pocs llocs més idonis per fer Ioga que la Vall de Ribes. Sentiràs des del primer instant aquesta connexió del cos i el cap que ens aporta tant benestar. Tanca els ulls, ajunta les mans i emprèn el millor viatge de la teva vida; un viatge al teu interior, en què siguis conscient de tot el què t’envolta i et porti a un estat superior de felicitat. Ja t’ho diem: el ioga a la Vall de Ribes és un nivell superior.

IOGA_6_N

Un paradís per als amants del ioga

La Vall de Ribes constitueix, per sí sola, una destinació excel·lent per a tot practicant d’aquesta activitat espiritual. La natura, on la fauna i flora s’envolten en silenci d’aire pur i de rierols d’aigua, disposa de desenes i desenes d’espais increïbles. Llocs immillorables per meditar, per respirar, per sentir; en definitiva, per gaudir d’allò més profund de la vida.

Ioga al santuari de Núria: La Meta

Si preguntes a tothom qui practica ioga a la Vall de Ribes la gran (grandíssima) majoria et dirà que el millor punt per practicar-lo és a aquesta basílica. A 2.000 metres d’altitud, aquesta destinació disposa d’un entorn, una litúrgia i unes característiques que difícilment trobaràs a cap altre lloc del món per practicar ioga en les millors condicions. Sense bromes: aconseguir la sintonia entre el Santuari, el teu cap i el teu cos és una autèntica benedicció.
Yoga, Vall de Ribes
Yoga, Vall de Ribes

Refugis, miradors i espais naturals

No vols pujar fins a Núria? No et preocupis: tots els pobles de la Vall de Ribes disposen d’un entorn natural de conte. Només que surtis del nucli de la població on t’allotgis, no trigaràs a arribar a algun mirador, refugi o, senzillament, a una clariana on poder connectar amb la mare Terra. Desplega l’estora, tanca els ulls i fusiona’t amb el medi en una atmosfera plena d’aire pur, calma i bellesa.

Centres de ioga a la Vall de Ribes

Si prefereixes que algú et faci de guia, a la Vall de Ribes també hi ha centres especialitzats en ioga. El més conegut és a Ribes de Freser. Pregunta per alguna de les seves estades o de les seves sessions, apunta’t i deixa que una mà experta et condueixi per aquest camí espiritual fins al més profund de la teva essència. Si és el teu primer cop amb el ioga i vols estrenar-te a la Vall de Ribes serà com “arribar i moldre”.
Yoga, Vall de Ribes
Yoga, Vall de Ribes

Ioga i meditació com a forma de vida

Cada cop hi ha més persones que se senten atretes pel ioga i la meditació al seu dia a dia. Els beneficis de practicar aquestes dues activitats tan estretament relacionades són infinits. Ho has provat abans? Mai és tard: si vols venir a la Vall de Ribes, aprofita i experimenta per primera vegada una activitat que cada cop té més seguidors. Per alguna cosa serà!

Ioga a la vall de ribes

En camí, ioga, art i natura

Altres activitats similars al ioga a la Vall de Ribes

Si no t’atreveixes a practicar ioga al Santuari de Núria o en algun dels meravellosos racons de la Vall perfectament preparats per a l’activitat, què et semblaria gaudir de la Vall de Ribes i de la natura que l’envolta amb aquestes activitats alternatives?

X