Compres a la Vall de Ribes

Records i sabors que et faran tornar

A les botigues d’artesania i negocis locals podràs endur-te una porció de la Vall de Ribes en acabar els teus slow days amb nosaltres. I sí, has llegit bé: artesania i local. Fet a mà amb tota la cura i dedicació del món per nosaltres mateixos. Et parlem d’embotits, mels, pastissos, formatges, roba…Si estaves pensant en comprar a la Vall de Ribes, a continuació et presentem les nostres propostes particulars.

Compra embotits

Una de les nostres especialitats i el que més busquen els viatgers que es decideixen per a unes compres a la Vall de Ribes durant la seva estada. Durant tot el procés d’aquestes delícies del Pirineu hi participen ramaders i carnissers locals, que posen les seves mans per oferir un conjunt de productes de Km0 amb què assaborir la nostra terra. Què pot sortir d’un entorn natural tan especial com aquest? 

Compres al forn i la pastisseria

Als forns i pastisseries hi trobaràs pans i postres com els d’abans. La tradició es veu a cada aparador, on els pastissos amaguen segles d’història i perfecció a cada recepta. No pots marxar de la Vall de Ribes sense unes Daines (uns dolços amb herbes aromàtiques locals) o sense nus mets. No et direm què són: hauràs de venir a provar-los.

Comprar mel a la Vall de Ribes

Les abelles d’aquest paradís amagat enmig del Pirineu català fabriquen una mel d’una altra època. Elles també són artesanes a la Vall de Ribes, fabricant una mel dolça, saludable, que no caduca i que et pot acompanyar en incalculables esmorzars quan tornis a casa. Encara que quan despertis no ho facis sota el cel de la Vall, la nostra mel t’acompanyarà cada matí.

Compra roba

El clima de la Vall de Ribes és capaç de sorprendre fins i tot als viatgers més previsors. Sense arribar mai als extrems, és fàcil sentir la calidesa en èpoques de fred i una mica de fresca en les èpoques més caloroses. Per això tenim galeries i botigues de roba locals; negocis d’aquí on trobaràs roba de temporada amb dissenys únics i exclusius, fets 100% a mà. Fins i tot hi ha botigues amb material d’esquí i de muntanya, en cas que vulguis gaudir de la neu del Pirineu tant per comprar com per llogar.

Forn Robiro, Ribes de Freser, Vall de Ribes

Producte local, qualitat brutal

Roba, embotits i formatges, mel, pa, pastissos…tot el que puguis trobar a les tendes de la Vall de Ribes és fet aquí. Tots els nostres negocis estan dirigits per artesans; persones que tenen claríssim que la qualitat és fonamental. La cura es nota a cada mossegada i a cada plec, així com el tracte personal que tindràs amb cadascun d’ells. T’ho voldràs endur tot.

Dona’t un capritx (més) a la Vall:

Galeries Padequart

Gestoria Valls i Baldrich

Embotits Vall de Ribes

Mel Vall de Ribes

Forn Robiró

Ski & Mountain

Embotits Casolans de Planoles

Alternatives a les compres a la Vall de Ribes

Anar de compres a la Vall de Ribes està bé. Molt bé. Fins i tot et direm que és necessari, ho descobriràs quan et submergeixis a la nostra gastronomia. Però no és l’única cosa que pots fer quan vinguis; per descomptat! Campelles, Toses, Planoles, Pardines, Ribes de Freser, Vall de Núria i Queralbs t’ofereixen activitats de tots tipus, troba-les a continuació:

X