Aventura a la Vall de Ribes

Diversió per a tothom

Sortir a cavall, llançar-te amb els teus esquís per una pista plena de neu, caminar per camins plens de vegetació, navegar sobre un llac a bord d’una barca… Saps per on van els trets? En efecte: les possibilitats de gaudir d’ esports d’aventura a la la Vall de Ribes són enormes. I què esperaves? Un entorn natural com aquest dóna per a moltíssim. A continuació us presentem les activitats d’aventura més populars d’aquest racó del Pirineu català.

Esqui, Vall de Ribes

Esquí i snowboard a la Vall de Núria

La Vall de Núria és el destí triat per milers d’esquiadors al llarg de l’any, que veuen als seus 11 pistes i a l’entorn que envolta l’estació el lloc idoni per descansar i gaudir-ne. Durant els mesos d’hivern la neu fa acte de presència en aquestes cotes que ronden els 2.000 metres, per això si ets aficionat a l’esquí o al surf de neu, l’aventura més blanca de la Vall de Ribes t’espera a l’estació de la Vall de Núria!

Paintball a Ribes de Freser

Si viatges amb els teus amics, en grup, una manera fantàstica d’alliberar tensions i gaudir alhora de la naturalesa de la regió és apuntar-te a una batalla de paintball. Dispara boles de pintura contra els teus oponents, camúfla’t perquè no et vegin i forma part de l’equip vencedor. Amb el paintball sentiràs l´autèntica adrenalina a flor de pell. Diversió i  passió a parts iguals a Ribes de Freser.

Aventura, Vall de Ribes
BTT, Vall de Ribes

Aventura a dos rodes

Les carreteres i camins que uneixen els pobles, units als senders i les rutes dissenyades en plena natura converteixen la bicicleta en una de les millors amigues de l’aventura a la Vall de Ribes. Pots triar el tipus: el més popular a la zona són les RUTES DE BTT, encara que també tens l’opció de deixar la bici de muntanya i tastar amb la de carretera per les vies asfaltades que recorren la vall.

Explora la natura a pEU

La xarxa de rutes de SENDERISME A LA VALL DE RIBES és famosa a Catalunya per la multitud d’opcions que proposa. Menys coneguda, en canvi, és l’activitat coneguda com a nordic walk, en què dos bastons t’acompanyaran en tot moment durant la ruta. Si vols fer una marxa més a la teva excursió, posa’t la roba adequada i surt a fer alguna de les rutes de TRAIL RUNNING disponibles.

Senderismo, Vall de Ribes
Estiula Aventura, Vall de Ribes

MÉs ESPORTS d' aventura A la Vall de Ribes

¿Sabies que al costat de la Vall de Ribes se situa la tirolina més llarga de Catalunya? Es troba a Sant Llorenç de Campdevànol, encara que no cal anar-se’n fins allà per gaudir-ne d’una. A la Vall de Núria comptes amb una, en un parc lúdic on també podràs viure sortides a cavall, passejades amb barca, minigolf, tir amb arc o fins i tot un rocòdrom, dissenyat per als més petits.

altres activitats a la Vall de Ribes

L’aventura no s’acaba aquí; ni de cap manera. A la Vall de Ribes hi ha moooolt per fer. A continuació us presentem la resta d’activitats disponibles, per quan vingueu a gaudir sense pressa però sense pausa d’uns slow days de vertigen a aquest destí de somni:

aventura en la vall de ribes

Europarc

Kminades Slow Mountain

Pura Vall

Parc Natural de les Capçaleres del Ter i del Freser

Guies de muntanya i barrancs Ama Dablam

Estació de Muntanya Vall de Nuria

Escola d'esquí Núria

Oxineu

Racons Aventura

Estiula Aventura Park

X