sense presses

Vall de Ribes

Pobles amb encant, slow days i naturalesa en estat pur

La Vall de Ribes: viatge al benestar

Al nord de la província de Girona, entre grans formacions muntanyoses i a la vessant sud dels Pirineus es troba la Vall de Ribes, un conjunt singular. Singular pels seus paisatges, singular per l’exuberància de la naturalesa del seu entorn; singular per l’aire pur que respira la seva gent, i singular pels poblets que la composen: Campelles, Pardines, Planoles, Queralbs, Vall de Núria, Toses i Ribes de Freser.

On sempre hi ha alguna cosa a fer

Activitats a la Vall de Ribes

Vall de Ribes t’ofereix un ampli ventall de possibilitats pels slow days que decideixis passar en aquesta zona plena de màgia. Una ruta amb bicicleta a través de boscos amb vida pròpia pot ser una bona opció per començar. Si no t’agraden les dues rodes, creuar algun d’aquests camins a peu et permetrà, a més, recollir bolets i fruites de temporada. Tot a la Vall de Ribes ens acosta a les nostres arrels: naturalesa, silenci, aire pur i poc més. 

Trail Running, Vall de Ribes
Hotel Rural-Spa Resguard dels Vents, Ribes de Freser, Vall de Ribes

Descansa com mai

Allotjament a la Vall de Ribes

Petits hotels, casetes rurals, refugis, càmpings, hostals, albergs… L’allotjament a la Vall de Ribes et permet passar la nit sota el sostre que desitgis. Allà on triïs gaudiràs d’un ball silenciós sumit en la total foscor, en una atmosfera rural que et neteja els pulmons cada vegada que exhales i expires. El cicle es repeteix una vegada i una altra, fins que el cos i la ment et diguin que ja és l’hora d’arrencar un nou dia.

Homenatge al paladar

On menjar a la Vall de Ribes

Sabor, sabor i sabor: per això destaquen les receptes que omplen els fulls dels menús dels restaurants de la Vall de Ribes. Embotits, formatges, mel, guisats, rebosteria… Tu de què ets? El concepte slow days es reflecteix fins a l’últim detall de cada plat, sorprenent-te a cada mos: tria restaurant i prepara’t pel que és bo.

Hotel-Restaurante Els Caçadors, Ribes de Freser, Vall de Ribes
X